ENTREGA DEL PREMIO NACIONAL DE EDUCACIÓN

IMG-20191116-WA0003

La profesora JOSEFINA AMORÓS recibió de manos de la ministra de Educación y Formación Profesional en funciones, Isabel Celaá, el  diploma de la XI edición del Premio Nacional de Educación para el Desarrollo ‘Vicente Ferrer’ 2019.

Los 2 profesores del departamento de Filosofía del IES LA MOLA han asistido en Jordania al Seminario de intercambio y formación en buenas practicas en educación para el desarrollo. 

En este Seminario han expuesto el trabajo galardonado y realizado por los alumnos de nuestro instituto sobre los conflictos y migraciones.

premio nacional

Agenda del Seminario  en Jordania

Nota de  prensa de La Moncloa 

Nota de prensa Ministerio de Asuntos Exteriores

Nota de prensa en diario Información

Nota de prensa en Novelda-digital

Le damos las gracias a la presidenta del AMPA por asistir al acto en representación de nuestro centro.

IMG-20191115-WA0002IMG-20191115-WA0006IMG-20191115-WA0004

 

 

 

 

 

Palabras de felicitación de Margarida Castellano Sanz
DG d’Innovació Educativa i Ordenació
Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Afavorir el desenvolupament dels joves requereix de grans dosis de tenacitat i creativitat. La innovació educativa és una condició necessària per a aconseguir les metes educatives i formatives que ens proposem i, en eixe sentit, el vostre projecte ” I Congrés Internacional Intertemporal sobre recursos, migracions i conflictes” és un clar exemple d’esforç i  il·lusió coordinada, tractant de promoure entre la joventut el coneixement de la història, la reflexió crítica-social i la valoració de la diversitat. Tot això mitjançant l’ús de diferents llenguatges expressius.

És per això que la  Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID), en col·laboració amb el Ministerio de Educación y Formación Profesional, us ha concedit el  Premi Nacional d’Educació per al Desenvolupament “Vicente Ferrer”. Des d’aquestes línies voldria transmetre-vos la meua felicitació pel reconeixement que suposa l’obtenció d’aquest premi però, alhora, i no menys important, volguera mostrar un agraïment sincer per la dedicació i la il·lusió que contagieu amb la realització d’aquest projecte. Amb vosaltres construïm l’educació que suma.

Em sap greu que no podré acompanyar-vos a Madrid el dia que arreplegareu el Premi, però volia fer-vos arribar l’enhorabona més sincera i fer-vos sabedors que des de la Direcció General d’innovació Educativa i Ordenació estem al vostre costat per tot el que necessiteu.

Salutacions ben afectuoses,

Margarida Castellano.